Inštitut za klinično psihologijo in psihoterapijo Prijava na seminar Prijava na usposabljanje
Domov
NatisniPomanjšaj pisavoPovečaj pisavo

Naročanje

 

Spoštovani, sporočamo, da so do nadaljnjega zaradi trenutne epidemiološke situacije in širjenja virusa COVID – 19 odpovedane vse preventivne in diagnostične dejavnosti v klinično-psihološki ambulanti. Že naročeni pacienti bodo o odpovedi terminov obveščeni telefonsko ali po pošti. Za kakršne koli informacije v zvezi naročanjem in termini smo dosegljivi, od ponedeljka do petka med 9.00 in 11.00 uro, na telefonski številki: 01 56 321 96 - tajništvo. 

Zaradi preprečevanja širjenja corona virusa smo morali tudi pri nas na IKPP prekiniti z vsem neposrednim delom v naših klinično-psiholoških ordinacijah tako za odrasle, kot tudi za otroke in mladostnike. Ker klinično-psihološkega pregleda ni mogoče speljati brez prisotnosti v živo, smo morali vse že naročene preglede odpovedati.

Zavedamo se, da si od obiska kliničnega psihologa marsikdo poleg pregleda obeta tudi možnost za posvet in morebitna pojasnila glede psihične stiske, v kateri se je znašel.Menimo, da v tej posebni življenjski situaciji, v kateri smo se zaradi epidemije znašli vsi, lahko vsaj delno tudi po telefonu prispevamo odgovore, po katere ljudje sicer pridejo na klinično-psihološki pregled osebno.

Zaradi epidemije smo morali odpovedati tudi celotno preventivo – sistematske psihološke preglede triletnih otrok. Poleg ocene otrokovega razvoja se pogosto izkaže kot najvrednejši del tega pregleda prav možnost, da se starši lahko posvetujejo glede značilnosti otrokovega razvoja, o otrokovih razvojnih potrebah in o vzgojnih dilemah, s katerimi se v tem obdobju srečujejo (kako podpreti otrokovo naraščajočo samostojnost, kako ravnati ob izbruhih trme, kako otroka pripraviti na rojstvo sorojenca, kako uravnavati odnose med sorojenci, ko morajo biti vsi doma, kako olajšati čustvene stiske ob morebitnih izgubah v družini, kako otroku na njemu razumljiv način razložiti, kaj se dogaja ob epidemiji, ...).

 

Na ta in podobna vprašanja vam bom poskušala odgovoriti klinična psihologinja Bojana Moškrič.Na tel. 01 56 321 96 bom dežurna vsako sredo od 9.00 do 10.30.

 

 


Ordinacija s koncesijo za odrasle - klinična psihologija

Naročanje za ordinacijo s koncesijo za odrasle je po telefonu ali elektronski pošti:

tajništvo: od ponedeljka do petka med 9.00 in 11.00 uro,
po telefonu: 01 56 321 96 
e-naslov: info@ikpp.si

    

Čakalne dobe                                          zelo hitro          hitro          redno

kliničnopsihološka obravnava - prva            30                 90              390

Zavedamo se, da si od obiska kliničnega psihologa marsikdo poleg pregleda obeta tudi možnost za posvet in morebitna pojasnila glede psihične stiske, v kateri se je znašel.Menimo, da v tej posebni življenjski situaciji, v kateri smo se zaradi epidemije znašli vsi, lahko vsaj delno tudi po telefonu prispevamo odgovore, po katere ljudje sicer pridejo na klinično-psihološki pregled osebno.

Vsako sredo bom med 9.00 in 10.00 uro na tel. št. 01 56 321 97 odgovarjala na vaša vprašanja dežurna klinična psihologinja dr. Polona Matjan Štuhec.

 

Ordinacija s koncesijo za otroke, mladostnike in družine

Naročanje za ordinacijo s koncesijo za otroke, mladostnike in družine je po telefonu ali elektronski pošti:

tajništvo: od ponedeljka do petka med 9.00 in 11.00 uro,
po telefonu: 01 56 321 96 
e-naslov: info@ikpp.si

 

Čakalne dobe                                                     zelo hitro          hitro          redno

kliničnopsihološka obravnava otroka - prva            30                 90              360

Čakalno dobo določimo na osnovi triaže.                                 

Oseba za vodenje čakalnih seznamov je Andreja Lenčič, dipl. ekon. 

 

Psihoterapija

Naročanje za samoplačniške ordinacije za odrasle je po elektronski pošti neposredno k psihoterapevtu, h kateremu se želite naročiti:

Dr. Polona Matjan Štuhec, spec. klin. psih.: polona.matjan@ikpp.si 

Bojana Moškrič, spec. klin. psih.: bojana.moskric@ikpp.si

Tjaša Lah Tolar, spec. klin. psih.: tjasa.lt@ikpp.si 

Katarina Ogrin, univ. dipl. psih.: katarina.ogrin@ikpp.si

ali na splošni elektronski naslov: info@ikpp.si

 

 

 

 

Seminarji

2020 - MINDFULNESS - ČUJEČNOST 27.1.2020 - 22.5.2020